fredag den 21. september 2012

sko med tyggegummi, kaffe, bær og andet godt

Jeg er sådan en kvinde der har alt for meget tøj og fornægter det. Jeg er også stor tilhænger af sko og tasker, dog i mindre grad. Til gengæld er det ikke høje stilletter eller tonsvis af ballerinaer. For mine fødder er sådan nogen der SER UD som om de er en størrelse 36 men i VIRKELIGHEDEN bruger 39. Det er ganske enkelt fordi mine fødder er så smalle at jeg i flere år ejede et par meget smukke sølvsko i 37 som jeg lige præcis kunne passe fordi de var så spidse at mine tæer blev mast ud i en form for pilespids.

Men fordelen ved meget smalle fødder er, at de er som skabt til Converse. Så dem har jeg rundt regnet 10 par af. Alle sammen i specialudgaver der er indkøbt for ingen penge i Asien og USA. Mmm... Converse...

Som en ekstra signatur er jeg ret vild med når mine sko får lidt patina. Som en kaffeplet. Almindeligt slid. En malingklat (fordi nogle "kreative" typer på Nørrebro havde lagt maling på cykelstien, hvilket sprøjtede op på mine sko. Godt det ikke var de dyre læderstøvler hva?).

Så er der andre af mine patinamærker der er mindre charmerende. Som da jeg jokkede i tyggegummi og efterfølgende grus. Og med selvsamme sko vadede rundt i overmodne bær foran min hoveddør. Eller dengang jeg trådte i en hundelort sammen med den charmerende hollænder. Heldigvis regnede det. Mmm... hollænder. Han var sgu sød. Sådan en rigtig verdensmand, med rillede kondomer i tasken og lidt flere forskellige erfaringer end mig. Også lidt skør, men okay, er de fleste ikke det? Lidt?

Tænk at et indlæg om sko alligevel kom til at handle om en mand.

tirsdag den 18. september 2012

Noget med at holde sine løfter

Vi prøver lige igen... det var noget med at lave et indlæg om dagen. Så var det jeg var sygdomsramt. Helt præcist er vi nu igang med penicillinkur nummer 2. Jo tak, det er da en fest. Kan afsløre at man bliver ret mast i hovedet af hvad der muligvis er en kold lungebetændelse.

Pt er pillerne gule og smager lidt af metal. Af ikke alvorlige bivirkninger kan nævnes angst og hallucinationer. Brrr... ikke rart. Men det kan være jeg bare begynder at bløde ud af ørene i stedet, eller afstøder huden. Det er fandme hård kost at spise piller. Men det er nu en fest at der bliver gjort noget ved min efterhånden 1,5 månedlige rygeragtige hoste. Giver helt sikkert overboen kamp til larmestregen. Gad vide hvad mine naboer hader mig mest for - når jeg hoster eller når jeg har sex?

Nå men, skal virkelige hive mig selv i ørerne for tiden for at få noget som helst gjort. Og det noget har mest været jobbet, da det selvsagt betaler min husleje, mad og netforbindelsen som er ret essentiel for at jeg kan offentliggøre skrivelser som denne.

Så altså, jeg prøver igen. Vil jo gerne dele ud af mit yderst underholdende liv. 

søndag den 9. september 2012

Dåbsattest til salg

Ja nu tænker du nok, hvad går det ud på? Det kommer...

Men pt tager jeg gerne prisen for mest distræte kvinde. Har nemlig en tendens til at miste ret spøjse og ikke så mistbare ting. Eksempelvis:

Min fine guldring fra New York. Pist borte. Aner ikke hvor jeg havde den sidst. (Ikke rigtig guld, fake guld. Men sådan en til to fingre og med en stor sløjfe på.)

Mine fine guld øreringe med tre stjerne. (ægte guld. Aner ikke hvor de er. Har tjekket samtlige takser, jakker, bukser og skuffer mindst tre gange).

Mit fine tørklæde også erhvervet i det store æble, som jeg tror jeg havde med til en fest i Nordsjælland. Hvilket betyder at jeg aldrig får det at se igen, for ærlig talt. Hvornår befinder jeg mig i fucking Nordsjælland, med mindre jeg skal på Bakken?

Ved samme fest i Nordsjælland har jeg muligvis mistet min helt vildt vigtige, for alle kvinder basale, sorte cardigan! For fanden da.

Så fandt jeg da lige ud af at jeg har mistet alle de mange års anciennitet jeg møjsommeligt har oparbejdet i min boligforening, fordi jeg har misset et eller andet åndsvagt brev.

Nå ja, og så var jeg ved at sælge min dåbsattest til et loppemarked, fordi jeg havde sat den bog jeg fik efter dåben til salg. Hvor min dåbsattest så lå i. Hmm. Godt der ikke var rift om "Bibelske historier for børn".

Hvad har jeg mere mistet? (nej, min mødom tæller ikke ;) Haha... det er sgu da humor! I det mindste bevæger jeg mig ikke ud i sørgmodige betragtninger over at miste "troen på kærlighed", "grebet om mig selv" og "evnen til at vælge mænd").

Skal nok sige til når jeg kommer på mere...

onsdag den 5. september 2012

titler på kommende indlæg?

dåbsattest til salg

sko med tyggegummi, kaffe, bær og andet godt

blomster fra bollevennen

ung kvinde i 20'erne

at blive dumpet - igen

tvivl om ikke-følelserne

søster loyalitet

når veninderne ikke inviterer

at knalde sig til en rygskade

sygdom på 4. uge

moderen - fordi det ikke handler om dig

Hvornår er man lige bollevenner

Når drengevenner skal holde pikken på plads

Ja, det har rumsteret deroppe, og pludselig var der materiale til en hel masse. Og man skal prøve noget nyt. Så jeg ryster posen og smider et indlæg op om dagen de næste to uger. Lover på spejderære! Og det er jeg rent faktisk jo.

Hvad siger I?