torsdag den 29. marts 2012

On the fun side of life 6

Kan se at det er alt for længe siden med de sjove indslag, so here goes...
- så har min mor set manden med det dejlige smil. Ikke planlagt. På mit værelse. Jeg var ikke hjemme. Hun skulle hente nogle ting og låste sig ind med sin nøgle. Han var nøgen. 'Nuff said?
- couchsurfede forleden hos en pige og bragede næsten ind under hendes akt med meget muskuløs hollænder. Blev forsikret om at de ikke havde knaldet i den seng jeg skulle sove i. "Han kan godt lide at gøre det stående". Hmm. Oversharing?
- Fik sms om mors møde med nøgen mand på arbejdet og brød sammen af grin. Måtte derefter fortælle kolleger om situationen. Havde arbejdet sammen med kolleger i tre dage på det tidspunkt.

mandag den 19. marts 2012

Datinglivets kvababelser

Okay, indrømmet. En lidt storladen titel på et indlæg, men jeg er så træt at jeg sidder og kæmper for at holder mig vågen et par minutter endnu, så jeg kan trykke "udgiv indlæg". Synes I lige skal have en lille smøre inden jeg smutter nogle dage til det tyske og drikker gode øl i dejligt selskab.

Min farfar døde sidste mandag. En gammel herre med gode 89 år på bagen. Det var ikke så overraskende, med dårligt hjerte. Han var en frisk herre. Klar i hovedet til det sidste. I julen fortalte han mig, at jeg skulle finde mig en mand med en god røv. Indtil for et par år siden havde han en onsdagskæreste og fik udskrevet viagra. Og torsdag blev han så bisat med efterfølgende reception.

Hvorfor skriver jeg det her under en overskrift om dating spørger du? Jo nu skal du høre. Bisættelsen torsdag medførte nemlig intet mindre end at mand med dejligt smil blev googlet af min far. Det startede med at min kusines meget bramfrie mand fik "hvisket" hvordan det nu går med ham manden? Og så rullede den i løbet af et kvart nanosekund rundt i lokalet, og landede hos min far, anden kusine og onkel der straks spidsede ører. Hvem er han? Hvor arbejder han? Hvordan ser han ud? Bla bla bla... Og to dage senere ringer min far så og udbryder begejstret at han da ser meget sød ud. So much for secrecy...

Og nu bliver jeg simpelthen nødt til at sove. Skal på job i morgen. Nemlig. Kun nogle få timer, men stadig.

PS. Er blevet venner med manden på facebook... Uh la la...

tirsdag den 13. marts 2012

The road to Hanky Panky

Karrierekvinden bliver rendt lidt over ende af mænd. Det samme gør hende den langbenede. Det er lidt som om de der mænd dukker op i klynger ik? Når der er en enkelt så følger resten på sådan en lidt bees to honey agtig måde. Jeg fik jo den famøse wanna-be booty-besked i lørdags. Og var på date med det dejlige smil i forrige uge, hvor jeg på vejen hjem støder ind i ingen andre end en gammel flamme. Lad os kalde ham DJ'en. Ham som jeg har en lille svaghed for. Blandt andet fordi han dufter utrolig godt. Af krydderier, kanel og nelliker. Bedst som jeg svævede hjemad på den lille lyserøde sky kom han cyklende på sin damecykel (I know). Og duftede stadig godt. Men han er så meget off limits. Blandt andet på grund af hans kæreste. Og så fordi jeg bare bliver ked af det når han har fået stillet sin sult med mig og rykker videre.

Manden med den dybe stemme hilser stadig ikke rigtig på mig. Den rødhårede jyde har ikke skrevet siden lørdag nat. Jeg spottede DJ'en på cykel i går aftes. Manden med det dejlige smil siger jeg er smuk. 

(indsæt lummer overskrift her)

Det fortjener han lidt, ham manden med det dejlige smil. For jeg har ligget vandret de sidste par uger. Og så behøver I vist ikke få flere detaljer om det vel?


mandag den 5. marts 2012

forårsfornemmelser

Han er slet ikke så tosset ham manden med det dejlige smil. Slet ikke tosset. Det lykkedes faktisk at se ham tre gange (3, som i tre!) på en uge, inkl en halv times telefonopkald og diverse sms'er. Slet ikke tosset. Han kysser også ret godt. Store bløde læber. Mmm... Det er helt surrealistisk at have kontakt til sådan en der kommunikerer, og som siger jeg er dejlig og pæn. For det gør han. Siger "du er dejlig". Også på sms. Det er sgu lige før vi er ude i at helvede har ramt frostgrader når man får alt det i samme pakke.

Og så til panikdelen. Han kommer på besøg i morgen. Til middag. Hvad fanden skal jeg lave? Og hvad skal jeg have på? Nu har han trods alt set mig tre... nå nej, faktisk fire gange, hvis jeg tæller den allerførste aften med. Så det betyder at jeg har haft jeans og stor gennemsigtig skjorte på, Sød sommerkjole over leggins, nylonstrømper og shorts og... hvad havde jeg lige på den tredje gang? Krise! Jeg kan ikke tage det samme på. Nå, det løser sig vel. Panikker også lidt over at invitere ham hjem i hulen, der er nogenlunde ryddet op, støvsuget, men på ingen måde er helt på plads. Shit. Ved godt hvad tirsdag kommer til at byde på.

Jeg sendte ham afsted i et tog torsdag aften, mod Bornholm. Og svævede hjem i 5A på små lyserøde, teenageramte forårsskyer. Hold da op.

Holdt fest i weekenden, hvor jeg brugte halvdelen af aftenen i min telefon, med at sende sms'er til sød mand på Bornholm. Og kl 00.40 tikkede der så en af de der beskeder ind hvor man tænker "what!?!". Ingen andre end den rødhårede jyde. En høj flot rødhåret århusianer jeg datede for et år siden. Og som jeg ikke har snakket med i 10 måneder. "Hey. Længe siden. Hvad laver du?" Så er man sgu blevet et nummer i telefonbogen hva? Måske jeg skal skrive tilbage og høre om han nogensinde fandt de øreringe som jeg måske glemte hjemme hos ham... Der er sgu da gået forår i den København.